HomeStiriHardware › Tableta cu Windows 8 mai scumpa decat iPad

Tableta cu Windows 8 mai scumpa decat iPad

17 ianuarie 2012 | 12:48
Noile tablete cu Windows 8 ar putea fi mai scumpe chiar decat viitoarea generatie de iPad, daca Microsoft si Intel nu ajung la un acord.
Tableta cu Windows 8 mai scumpa decat iPad
In cazul in care cele doua companii nu vor ajunge la un consens in privinta pretului lui Clover Trail, noua generatie de procesoare Intel, pretul unei tablete Microsoft care ruleaza Win 8 ar putea fi undeva intre 600 si 900 de dolari. Suma exagerat de mare, ar putea condamna produsul la un esec total, daca tinem cont de preturile vehiculate de rivalii sai, din randul carora este suficient sa il nominalizam pe Amazon.

Microsoft mai are totusi varianta inlocuirii intelegerii cu Intel cu ARM, Nvidia sau Texas Instrument. Parteneriatul dintre Microsoft si Intel pentru tablete, singurul pe care Intel il are in aceasta piata, este dat de necesitatea lui Microsoft de a rula Windows pe o arhitectura de tip x86.

Pretul de peste 600 de dolari este insa mult prea mare si este putin probabil ca va atrage prea multi utilizatori, oricat ar fi de doritori sa incerce noul Windows 8.
Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!