HomeStiriHardware › Tableta Kindle de la Amazon la doar 200 de dolari

Tableta Kindle de la Amazon la doar 200 de dolari

29 septembrie 2011 | 10:21
Amazon a prezentat trei Kindle, unul mai atractiv decat altul, pentru toate gusturile si buzunarele.
Tableta Kindle de la Amazon la doar 200 de dolari
Cel mai ieftin model costa doar 79 de dolari, in versiunea cu reclame si 109 fara reclame. Este o versiune mai mica decat a actualului Kindle, cu aceeasi dimensiune a ecranului, dar fara tastatura. Are WiFi incorporat, este usor si rapid. Poate fi comandat de astazi pe AmazonCel de-al doilea model este Kindle Touch, care vine in doua variante: una cu Wi Fi si costa 99 de dolari si una cu 3G, la 149 de dolari.

Kindle Touch are 6 inci. In locul unui ecran impartit in trei zone egale, atingerea ecranului duce direct la noua pagina. Rolul meniului este oarecum estompat si navigarea poate parea acum putin mai dificila, dar rasfoirea unei carti este acum mult mai usoara.

La noua oferta de Kindle se adauga X-Ray, o baza de date offline care iti permite sa cauti definitii, referinte, informatii istorice si utile, luate de pe Wikipedia si care nu necesita conectare la Internet.

Pretul este, ca si in cazul primului Kindle, pentru versiunea care include screensaver cu reclame. Pentru o versiune fara publicitate, se mai adauga 40 de dolari la costul initial. Ceea ce inseamna 139 de dolari pentru Kindle wi Fi si 189 de dolari pentru cel 3G.

Versiunea aceasta se poate precomanda acum si va disponibila de pe 21 noiembrie.

Cel de-al treilea si probabil cel mai incitant este Kindle Fire, o tableta de 7 inci care nu se adreseaza fanilor iPad, ci pur si simplu... celorlalti. Este usoara, mica si costa doar 200 de dolari. Seamana cu BlackBerry PlayBook, are un procesor dual core, 8GB de memorie interna, difuzoare, port micro USB, jack de 3,5 si un ecran Gorilla glass de 1024x600.

Nu are camera foto si vine intr-o singura versiune, cu WiFi. Bateria tine 8 ore in modul de citire si 7,5 ore in modul video, daca WiFi este dezactivat. In schimb, sunt necesare 4 ore pentru a fi complet incarcata. Intregul continut este salvat pe Amazon Cloud. Data oficiala de lansare este 15 noiembrie, dar siteul primeste precomenzi deja.

Kindle Fire va reprezenta, cu siguranta, o optiune pentru toti cei care vor o tableta ieftina, care sa le ofere posibilitatea mai degraba de a parcurge ceva, decat de a crea.
Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!