HomeStiriHardware › Tableta Sony S va permite sa jucati jocuri cu controlere PS3

Tableta Sony S va permite sa jucati jocuri cu controlere PS3

19 decembrie 2011 | 11:56
Cea mai noua actualizare pentru tabletele Sony din gama S va permite pasionatilor de jocuri Playstation 3 sa joace jocurile de pe celebra consola cu ajutorul game pad-urilor folosite pana acum numai pe PS3. Va trebui insa sa achizitionati un adaptor special.
Tableta Sony S va permite sa jucati jocuri cu controlere PS3
Deocamdata actualizarea este valabila pentru Japonia insa compania s-a aratat optimista in urma feedback-ului primit din piata. Ce e drept, jocurile ce permit atasarea unui controler PS3 sunt din categoria celor mai vechi, pe 32 de biti, insa cu siguranta ca vor fi multi doritori sa incerce noua propunere Sony, mai ales ca acestia promit si o platforma speciala plina de jocuri oferite gratis in viitorul apropiat.

Partea si mai haioasa este aceea ca vor putea fi conectate chiar si game pad-urile wireless, ceea ce vor face din jocul pe tableta o experienta foarte placuta.


Preturile pentru tableta Sony Tablet S pornesc de la 450 de dolari, ruleaza pe Android si trebuie mentionat ca aceasta are inca de la lansarea pe piata certificarile aferente Playstation pentru rularea de jocuri pe un dispozitiv mobil.
Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!