HomeStiriHardware › Tableta Touchpad de la HP are probleme

Tableta Touchpad de la HP are probleme

7 iulie 2011 | 14:20
Un memoriu intern adresat angajatilor HP admite ca tableta Touchpad prezinta unele efecte la functionare. Memoriul a fost trimis in aceeasi zi in care tableta a fost expediata catre distribuitorii sai din lume.
Tableta Touchpad de la HP are probleme
Problemele par sa fie provocate de platforma software aleasa de HP. Mai exat, sistemul de operare webOS, achizitionat de catre HP de la defunctul Palm pare sa aib probleme serioase la utilizare. Mai mult, seful Palm Global Business, John Rubenstein a recunoscut ca webOS este departe de sistemele de operare cu care sunt echipate celelalte tablete lansate deja pe piata.

Oarecum luati prin surprindere, oficialii HP incearca sa dreaga busuiocul anuntandu-si angajatii ca mai este mult de lucru la platforma webOS chiar in ziua in care acestia au dat unda verde la distributia tabletei in magazine.

Pe scurt, webOS ruleaza pe o aplicatie greoaie si, cea mai mare problema, este lipsa acuta de aplicatii pentru aceasta platforma. Motivandu-si angajatii, HP spera sa rezolve aceste probleme cat mai repede cu putinta.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!