HomeStiriHardware › Ultrabook Seria 5 din aprilie in Romania

Ultrabook Seria 5 din aprilie in Romania

14 februarie 2012 | 12:28
Samsung Electronics a prezentat in premiera in Europa ultrabook-ul Seria 5, in cadrul European Forum 2012. Seria 5 va fi disponibil utilizatorilor romani din luna aprilie, in magazinele partenere Samsung.
Ultrabook Seria 5 din aprilie in Romania
Seria 5 ULTRA aduce performanta superioara intr-un sistem ultra-portabil prin intermediul celor doua modele de 13 inci si 14 inci, ingloband un  procesor Core i5-2467M, memorie RAM de pana la 8GB, sistemul ExpressCache de la Diskeeper si placi grafice AMD Radeon HD. Astfel, Seria 5 ULTRA este capabil sa se inchida in doar 10.5 secunde si sa se redeschida in 2 secunde, in timp ce navigarea pe web se face de doua ori mai rapida decat in cazul generatiei anterioare de notebook-uri.

Seria 5 ULTRA 14” ofera spatiu de stocare de pana la 1TB, fara sa fie nevoie ca utilzatorii sa poarte cu ei dispozitive periferice de stocare.

Pentru a asigura utilizarea facila, in miscare, Seria 5 ULTRA 13” are o grosime de doar 14~17,6mm si o greutate de 1,38kg. Procesorul Intel Core i5, memoria RAM de 8GB, memoria de stocare de pana la 500GB si iSSD de 16GB cu sistem ExpressCache asigura mobilitate si performanta fara compromis. Utilizatorii pot alege, de asemenea, intre SSD-uri de 128GB sau 258GB, in functie de spatiul de stocare necesar. Pentru o maxima conectivitate cu alte dispozitive, modelul de 13” este echipat, totodata, cu port full HDMI alaturi de unul USB 3.0, doua USB 2.0, 4-in-1 multi SD card slot, retea Ethernet si webcam.

Modelul de 14” este de asemenea echipat cu un procesor Intel Core i5, cu iSSD cu memorie RAM de 8GB pana la 16GB si cu sistem ExpressCache, oferind o inalta performanta. Pentru o mai buna stocare si o experienta vizuala imbunatatita, Seria 5 ULTRA de 14” suporta stocare de pana la 1TB ?i dispune de o placa grafica AMD Radeon HD7550M de 1GB. Mai mult, dispozitivul are un disc drive optic integrat, pentru confort maxim. in ceea ce priveste conectivitatea, modelul de 14” ofera full HDMI, VGA, doua porturi USB 3.0, unul USB 2.0, 4 in 1 multi SD card slot, retea Ethernet si webcam. Toate acestea sunt reunite intr-o carcasa cu grosimea de 20,9mm si o greutate de 1,84kg.

Ambele modele sunt echipate cu tehnologie LCD cu ecran de HD LED SuperBright, tehnologie de imbunatatire a imaginii si ecran anti-reflexie, oferind consumatorilor o experienta vizuala impresionanta, oriunde s-ar afla.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!