HomeStiriHardware › Vanzarile de PC-uri vor fi depasite de cele ale tabletelor in 2013

Vanzarile de PC-uri vor fi depasite de cele ale tabletelor in 2013

27 iunie 2012 | 14:11
Oficialii Microsoft sunt convinsi ca in doi ani de zile vanzarile globale de PC-uri vor fi depasite de cele ale tableteletelor definitiv.
Vanzarile de PC-uri vor fi depasite de cele ale tabletelor in 2013

Nu este prima data cand oameni din companiile mari incearca sa dicteze trendul pe piata pronuntand tot felul de mesaje aparent convingatoare. De data aceasta, Antoine Leblond, presendinte al departamentului de servicii si web din Microsoft s-a aratat convins ca pana in 2013 vanzarile de tablete vor depasi in volum pe cele de PC-uri.

Intrebat daca aceasta declarati ascunde intentiile Microsoft de a se concentra in proportie cat mai mare asupra dezvoltarii zonei de aplicatii din jurul dispozitivelor mobile, Leblond a raspuns cu „nicidecum”. „Microsoft nu va intoarce spatele utilizatorilor de laptop sau desktop”, a mai adaugat acesta.

De altfel, modul ingenios de a comuta intre sistemul de operare stil METRO si software-ul traditional x86 vor permite utilizatorilor de a lua cea mai buna decizie pe viitor in ceea ce priveste viitorul sistem de operare, Windows 8, ce urmeaza sa fie lansat de companie.

In cadrul aceleasi conferinte desfasurate la Amsterdam, Leblond a tinut sa demonstreze modul in care angajatii ar putea executa o serie de aplicatii in Windows 8 prin simpla conectare a unui dispozitiv USB ce limiteaza accesul angajatilor doar la aplicatiile sau informatiile admise de companie, fara a lasa posibilitatea de a modifica ceva in aceasta structura. Cu acest USB, angajatul poate pleca de la munca pentru a isi continua munca pe computerul personal de acasa fara a mai fi constrans de alte elemente.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!