HomeStiriHardware › Vanzarile la tablete depasesc calculele initiale

Vanzarile la tablete depasesc calculele initiale

12 septembrie 2011 | 14:09
Criza e altfel decat ne asteptam.
Vanzarile la tablete depasesc calculele initiale
JP Morgan tocmai a anuntat ca vanzarile de tablete vor depasi asteptarile: daca era vehiculata cifra de 46,1 milioane, acum se vorbeste despre 51,9 milioane.

In acelasi timp insa, numarul de tablete estimat pentru 2012 a scazut de la 76,3 milioane la 72,4 milioane. Tot in randul previziunilor sta o estimare de 70,9% din piata pentru Apple in 2011 si de 62,8% pentru 2012.

Desi Apple va ramane pe pozitie dominanta, intrarea unor jucatori precum Amazon pe piata de tablete va face ca interesul si mai ales banii cumparatorilor sa nu fie directionati si spre alte produse. Forest Research sustine chiar ca Amazon ar putea deveni noul lider pe piata de tablete.

O alta companie specializata in investitii, Piper Jaffray, a prognozat ca Apple va vinde 68 de milioane de iPad in 2013.

Cert este ca in timp ce fanii Apple asteapta noi produse, in timp ce noi produse Apple fac noi fani, industria asteapta un alt produs care sa revolutioneze piata, sa il detroneze pe Apple si sa estompeze mitul creat in jurul acestei companii
Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!