HomeStiriHardware › Video: Iata cum arata fabrica Foxconn din China in care se fabrica iPad

Video: Iata cum arata fabrica Foxconn din China in care se fabrica iPad

12 aprilie 2012 | 11:20
Despre fabrica Foxconn din China probabil ca stiti tot. Nu exista publicatie, site de specialitate sau blogger care sa nu fi scris ceva despre conditiile de lucru sau despre modul in care sunt platiti angajatii fabricii. Pentru prima data, reporterii Marketplace au calcat in fabrica chinezeasca si au realizat un amplu reportaj despre modul in care aceasta produce tabletele iPad.
Video: Iata cum arata fabrica Foxconn din China in care se fabrica iPad
In materialul video atasat puteti urmari un reportaj complet despre conditiile de munca din Foxconn China realizat chiar de unul dintre jurnalistii care au alimentat criza de imagine in media occidentala prin care a trecut fabrica chinezeasca.


Conform realizatorului materialului video, conditiile de munca in fabrica nu sunt atat de rele pe cat se spune insa contextul actual economic din China face ca viata unui angajat al fabricii Foxconn sa nu fie una dintre cele mai placute. Acesta a realizat in paralel o serie de interviuri care scot in evidenta parerea angajatilor despre superiorii lor din fabrica chinezeasca in care se realizeaza tabletele Apple, salariile acestora, conditiile de trai si visele acestora de viitor.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!