HomeStiri › HP prezinta in premiera patru modele noi de Ultrabook-uri

HP prezinta in premiera patru modele noi de Ultrabook-uri

9 mai 2012 | 14:54
HP anunta extinderea portofoliului sau de notebook-uri recunoscute la nivel mondial cu mai multe modele subtiri si usoare de Ultrabook-uri si Sleekbook-uri, modele care incorporeaza cele mai noi solutii tehnologice pentru a raspunde atat cerintelor utilizatorilor individuali, cat si celor ale utilizatorilor de business.
HP prezinta in premiera patru modele noi de Ultrabook-uri
Colectia HP se imbogateste astfel cu:

HP SpectreXT - un Ultrabook premium ultra-mobil care ofera o experienta de utilizare iesita din comun in combinatie cu un design extraordinar si un nivel exceptional de performanta.

Combinand un stil elegant cu o configuratie puternica, Sleekbook-urile si Ultrabook-urile HP ENVY, disponibile in doua variante de display, fie cu diagonala de 35,6 cm (14 inci), fie de 39,6 cm (15,6 inci), ofera cea mai completa experienta pentru amatorii de divertisment.


Modelul HP EliteBook Folio 9470m a fost gandit pentru a raspunde rigorilor mediului enterprise, oferindu-le utilizatorilor toate acele caracteristici pe care le asteapta de la un Ultrabook de business, de la elemente solide de securitate la un nivel superior de fiabilitate si administrare si utilizare mai usoara.

HP SpectreXT, Sleekbook-urile si Ultrabook-urile HP ENVY, precum si noul model HP EliteBook Folio completeaza portofoliul HP de echipamente usoare si subtiri, portofoliu ce include deja HP Folio13 si HP ENVY14 Spectre, doua modele lansate recent care s-au bucurat de recunoastere internationala.

Noile notebook-uri HP ENVY si HP SpectreXT includ, de asemenea, si o serie de inovatii exclusive HP care ajuta la imbunatatirea experientei finale a utilizatorului:

Beats Audio - o tehnologie performanta dezvoltata de HP in colaborare cu Beats by Dr. Dre, Beats Audio ofera un sunet de calitate exceptionala, in timp ce tehnologia HP CoolSense ajusteaza automat performanta si caracteristicile ventilatorului intern pentru a sustine racirea constanta a PC-ului.

HP Imagepad le ofera utilizatorilor posibilitatea sa navigheze usor si precis printr-o simpla atingere sau prin gesturi, in timp ce webcam-ul HD HP TrueVision garanteaza imagini HD clare si luminoase.


Tastaturile retroiluminate sunt ideale pentru acei utilizatori care vor sa lucreze chiar si in conditii cu iluminare slaba.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!