HomeStiriMobile › Apple lanseaza iPad 2 oficial in Romania

Apple lanseaza iPad 2 oficial in Romania

23 iunie 2011 | 13:30
iPad 2 vine, oficial, in Romania. Mai putin de 30 de ore ne despart de lansarea iPad 2 in magazinele Apple Premium Reseller, mai exact in magazinele iStyle, Ideea si Re-store.
Apple lanseaza iPad 2 oficial in Romania
Vineri, 24 iunie, la ora 18, fiecare dintre magazinele enumerate mai sus isi va deschide portile pentru fanii Apple pentru a le permite participarea la lansarea oficiala.

Am contactat, pe rand, cele trei magazine, in dorinta de a va oferi informatii cat mai exacte si am primit raspuns de la Ideea Plaza si iStyle.

Apple vrea sa invaluie in mister si lansarea in Romania si doar reprezentatii Ideea Store au declarat ca "Nu a fost confirmata prezenta unui oficial de la importatorul Apple in Romania, vom continua discutiile astazi si maine".

De la iStyle am aflat ca va fi disponibila toata gama de iPad si de accesorii pentru iPad. Nu se pot face rezervari sau precomenzi, dar in timp de cei de la iStyle au anuntat ca vor face preturile publice cu doar 18 ore inainte de eveniment, Ideea Store ne-a oferit cateva detalii. "Preturile la iPad2 vor fii cele mai mici din piata, un exemplu fiind iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB la 2648 RON cu TVA inclus sau modelul de 16GB cu Wi-Fi la 2117 RON cu tva inclus" ne-a declarat Ionita Ioan, Ideea Plaza.

Stocurile sunt confidentiale, asa cum era de asteptat, si nefiind vorba despre precomenzi, nu se poate anticipa un numar al fanilor care vor fi prezenti.

In ceea ce priveste operatorii din Romania, Vodafone a anuntat deja ca ofera, incepand din 24 iunie, planuri tarifare de date mobile dedicate pentru iPad 2 cu WiFi si 3G, in Romania. Planurile tarifare de date dedicate vor fi disponibile fara abonament, permitand utilizatorilor sa le activeze sau sa le intrerupa oricand.  

"iPad 2 cu WiFi si 3G va fi comercializat prin partenerii Vodafone iStyle si eMag, iar activarea serviciilor Vodafone se va putea face in toata reteaua Vodafone si in magazinele partenerilor nostri" se afirma in comunicatul companiei. "Promotional, pana la 31 iulie, clientii Vodafone beneficiaza de trafic dublu atat la abonamentele de Internet Mobil cat si in cazul optiunilor Cartela Internet Vodafone" se mentioneaza, de asemenea, pe site-ul Vodafone.
Citeste mai multe despre: , , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!