HomeStiriMobile › Apple pregateste lansarea noului iPhone pe 12 septembrie

Apple pregateste lansarea noului iPhone pe 12 septembrie

31 iulie 2012 | 13:42
Apple se pregateste sa lanseze pe 12 septembrie noua versiune a iPhone, care marcheaza o schimbare generala de design a smartphone-ului, cel mai bine vandut produs al companiei americane, au declarat doua surse apropiate situatiei.
Apple pregateste lansarea noului iPhone pe 12 septembrie

Sursele au cerut sa nu fie identificate intrucat nu a fost inca fãcut un anunt oficial, scrie Bloomberg.

Noul iPhone va fi mai subtire si va avea un ecran mai mare. Smartphone-ul va functiona mai bine pe retelele rapide pe care le dezvolta unii operatori, precum Verizon Wireless si AT&T in SUA, considera analisti printre care Gene Munster, de la firma Piper Jaffray Cos.

Schimbarea de design va fi prima de la introducerea in 2010 a iPhone 4. Versiunea imbunatatita introdusa anul trecut, 4S, arata la fel ca cea precedenta.

Asteptarea pentru lansarea noului iPhone a cauzat o scadere a vanzarilor pentru actualele modele, iar Apple a ratat estimarile analistilor pentru profit si vanzari in trimestrul al doilea. Vanzarile iPhone au adus 46% din veniturile Apple in acest interval.

Compania americana se lupta cu Samsung, din Coreea de Sud, pentru suprematie pe piata globala de 219,1 miliarde de doolari a smartphone-urilor. in timp ce strategia Apple a fost de a introduce pe piata cate un singur model de smartphone in fiecare an, Samsung a devenit lider al pietei lansand o gma larga de dispozitive anual, de diferite marimi si preturi.

Cofondatorul Apple Steve Jobs a lucrat la noua versiune a iPhone inainte de decesul din octombrie anul trecut, a declarat in mai o persoana familiara situatiei.

Sursa: Mediafax


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!