HomeStiriMobile › Apple si Samsung spun ca toate smartphone-urile vor fi rezistente la apa

Apple si Samsung spun ca toate smartphone-urile vor fi rezistente la apa

17 ianuarie 2012 | 11:18
iPhone 5 ar putea fi rezistent la apa multumita unei tehnologii dezvoltata de compania Ross Nanotechnology. De asemenea, Samsung si-a aratat intentia de a folosii inventia pe urmatoarele smartphone-uri pe care le va lansa pe piata.
Apple si Samsung spun ca toate smartphone-urile vor fi rezistente la apa
Intr-un articol anterior, ITplay.ro va prezenta un spray care face orice device sa devina rezistent la apa odata ce ii pulverizati continutul pe circuitele acestuia. Decizia celor doi producatori de telefoane a venit dupa ce studiile au relevat faptul ca peste un milion de telefoane mobile se defecteaza anual din cauza interactiunii cu lichide.

Faceti click aici pentru a putea vedea cum functioneaza solutia minune intr-un material video postat pe site-ul nostru cu ceva vreme in urma.

"Am facut un test in fata presedintelui Samsung pulverizand solutia HZO pe un Galaxy S pe care l-am aruncat intr-un bol cu apa”, a declarat unul dintre oficialii companiei care a inventat solutia. „Dupa ce s-a convins ca dispozitivul functioneaza, acesta mi-a spus ca nu ii vine sa creada si s-a aratat foarte incantat”, a mai spus acesta.

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!