HomeStiriMobile › Benchmark-urile pe iPhone 4S arata un upgrade major fata de iPhone 4

Benchmark-urile pe iPhone 4S arata un upgrade major fata de iPhone 4

13 octombrie 2011 | 10:31
In cursul acestei saptamani Apple a inceput sa livreze iPhone 4S catre cei care au facut precomenzi din timp. Odata ajunse pe mana noilor proprietari, smartphone-urile au fost testate imediat cu o serie de benchmark-uri pentru a testa performantele procesorului Apple A5 cu care acesta vine echipat.
Benchmark-urile pe iPhone 4S arata un upgrade major fata de iPhone 4
Asa cum puteti remarca si in graficul de mai jos, performantele procesorului dual core A5 cu care vine echipat iPhone 4S sunt superioare celui de pe iPhone 4 dar mai mici decat performantele procesorului din aceeasi generatie ce echipeaza tabletele iPad. Este adevarat ca procesorul lui iPhone 4S dispune de 800 Mhz, pe cand procesorul Apple A5 cu care vine echipat iPad 2 este de 1 GHz.


Pe baza rezultatelor din acest grafic, performantele procesorului cu care vine echipat iPhone 4S sunt mai mici cu 25% fata de procesorul lui iPad 2 dar cu performante marite fata de majoritatea smartphone-urilor de ultima generatie.


Cu toate acestea, Samsung si-a anuntat intentia de a lansa foarte curand propriile procesoare dual core pentru smartphone-uri care probabil vor zdrobi procesorul Apple A5 al lui iPhone 4S.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!