HomeStiriMobile › Blackberry Mobile 6 este disponibil

Blackberry Mobile 6 este disponibil

29 iulie 2011 | 13:09
Nu stim cati utilizatori de Blackberry au mai ramas in Romania, insa suntem obligati sa anuntam ca RIM a lansat astazi ultima versiune a propriului sistem de operare: BBM 6.
Blackberry Mobile 6 este disponibil
Aprilie anul curent a fost ultima luna in care utilizatorii de Blackberry (BB) au beneficiat de un ultim update pentru sistemul de operare de pe telefonul mobil. De atunci, utilizatorii de BB nu au mai primit nici o noutate in acest sens.

Noua versiune de BBM aduce in primul rand un suport sporit pentru cei care isi doresc aplicatii pe telefonul mobil, zona in care RIM este mai mult decat deficitar tinand cont de razboiul dintre platformele pentru aplicatii iPhone sau Android.

Astfel, incepand cu BBM 6 puteti sa va sincronizati telefonul cu cel al prietenilor din lista pentru a descarca sau instala aceleasi aplicatii, puteti vizualiza ce aplicatii prefera prietenii pentru a alege ce e mai bun pentru telefonul dvs, sau puteti comunica cu acestia sub diferite forme pentru ralizarea de proiecte in timp real sau pentru a juca diferite jocuri multiplayer.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!