HomeStiriMobile › Care utilizatori fac sex la prima intalnire?

Care utilizatori fac sex la prima intalnire?

2 februarie 2012 | 13:15
Studiile sunt, de multe ori, extrem de interesante si reusesc sa surprinda nu neaparat prin concluzie, cat mai ales prin tema. Un astfel de studiu este cel realizat de Match.com.
Care utilizatori fac sex la prima intalnire?
In ansamblu, cu totii au declarat ca serviciile scrise  precum SMS sau e-mail-ul de pe telefonul mobil le-au imbunatatit considerabil viata amoroasa.

Potrivit concluziilor unor cercetatori, 62% dintre utilizatorii unui dispozitiv cu Android au facut sex la prima intalnire, comparativ cu "doar"57% - iPhone sau 48% - BlackBerry.

Pe de alta parte insa, este firesc, tinand cont ca utilizatorii Android frecventeaza mai des site-urile matrimoniale (72%) fata de utilizatorii altor sisteme de operare (58% iPhone, 50% BlackBerry).

Utilizatorii sistemului de operare de la Apple sunt pe primul loc la altceva: aventuri amoroase la locul de munca. Se pare ca aproape un sfert dintre utilizatorii iOS care au raspuns la chestionar au avut o relatie cu un coleg de munca.

Ca sa nu ramana mai prejos, si utilizatorii de BlackBerry exceleaza la ceva: 72% dintre ei au sanse mari sa bea alcool la prima intalnire.

Si acum dilema noastra: vom ajunge sa intrebam, la primele replici de agatat, "tu ce sistem de operare folosesi?" Chiar, voi ce sistem de operare folositi?
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!