HomeStiriMobile › Cei mai buni - Global Mobile Awards 2012!

Cei mai buni - Global Mobile Awards 2012!

24 ianuarie 2012 | 13:22
Tehnologia nu ne da o pauza prea mare. Daca de-abia ne-am luat la revedere de la CES 2012, ne pregatim deja de Mobile World Congress, care va avea loc la sfarsitul lunii februarie.
Cei mai buni - Global Mobile Awards 2012!
Si cum altfel v-am putea starni interesul decat mentionand ca GSMA a prezentat lista nominalizatilor la Global Mobile Awards, editia a XVII-a, un fel de Oscar al industriei.

Una dintre cele mai importante categorii este cea a celui mai bun smartphone, unde Apple iPhone 4S concureaza cu HTC Desire S, Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Nexus si Samsung Galaxy S II.In egala masura starneste interes si competitia pentru cea mai buna tableta, categorie la care Apple iPad 2, Amazon Kindle Fire, Acer Iconia Tab A500/A501, Asus Eee Pad Transformer si Samsung Galaxy Tab 10.1 sunt in competitie directa.

Categoria pentru cea mai buna aplicatie pentru utilizatori include Facebook Messenger, Tom Cat 2, Angry Birds Rio, Blast Monkeys si Hanging With Friends, in timp ce categoria cea mai buna aplicatie mobila arunca in competitie Evernote, FlipBoard, GoogleMaps, LinkedIn si WhatsApp.

Nokia pare ca isi revine usor, participand atat la categoria pentru cel mai bun smartphone cat si la categoria de telefoane entry level cu Nokia C2-03, C3-00 si C3-01.

Google puncteaza si la categoria celei mai inovatoare aplicatii, concurand cu Google Wallet. Nici Google Maps pentru Android nu a fost pierdut din vedere, fiind pe lista nominalizatilor la cel mai bun serviciu pentru utilizatorii de rand.

Orange este nominalizat de doua ori la categoria celui mai bun produs/ solutie care sa deserveasca utilizatorii cu Emergency credit si Gmail SMS Chat.

Vodafone participa la categoria celei mai bune tehnologii si, de asemenea, la categoria celei mai bune tehnologii de ultima generatie.

Lista completa a nominalizatilor poate fi parcursa accesand acest link.

Castigatorii vor fi anuntati pe 28 februrarie 2012, dupa ce un juriu alcatuit din 170 de jucatori independenti din industrie din intreaga lume va delibera.
Citeste mai multe despre: , , , , , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!