HomeStiriMobile › Clientii Vodafone au acces la un canal dedicat aplicatiilor Android

Clientii Vodafone au acces la un canal dedicat aplicatiilor Android

2 aprilie 2012 | 12:08
De astazi, utilizatorii serviciilor Vodafone Romania ce folosesc smartphone-uri sau tablete cu sistemul de operare Android achizionate de la Vodafone pot accesa, in primul ecran al Google Play, un canal dedicat aplicatiilor sustinute si verificate, intitulat Recomandate de Vodafone.
Clientii Vodafone au acces la un canal dedicat aplicatiilor Android

Cu sprijinul Google, aducem utilizatorilor din Romania atat aplicatiile proprii Vodafone, cat si cele co-branded, dezvoltate alaturi de parteneri, sau cele care deja au castigat aprecierea clientilor nostri, intr-un canal dedicat Vodafone, semnalizat ca atare in primul ecran al Google Play. Astfel, continuam strategia de a promova aplicatiile relevante pentru utilizatorii nostri si de a sprijini comunitatea locala a dezvoltatorilor de aplicatii.” a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Sectiunea Recomandate de Vodafone grupeaza in acelasi loc continut relevant, selectat de Vodafone Romania, testat pentru compatibilitate cu smartphone-urile si tabletele ce functioneaza cu sistemul de operare Android, ce ofera o experienta personalizata pentru publicul din Romania.

Toate smartphone-urile si tabletele cu o varianta recenta de software oficial al Vodafone Romania vor avea canalul de aplicatii Recomandate de Vodafone inclus in Google Play, fara necesita nici o setare din partea utilizatorilor. Utilizatorii care nu au acces la acest canal il vor primi odata cu urmatoarea actualizare de software, in varianta oficiala Vodafone.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!