HomeStiriMobile › Combustie spontana la un iPhone 4 intr-un avion

Combustie spontana la un iPhone 4 intr-un avion

29 noiembrie 2011 | 09:53
Un iPhone 4 a luat foc pur si simplu la bordul unui avion care tocmai aterizase.
Combustie spontana la un iPhone 4 intr-un avion
Incidentul a avut loc in Australia, pe o ruta locala de zbor.

Smartphone-ul a inceput sa scoata fum si se pare ca a fost si un foc vizibil. O insotitoare de bord a folosit un extinctor si problema a fost rezolvata fara ca vreunul dintre pasageri sa fie ranit.

Informatia este sustinuta de un comunicat de presa emis de compania aviatica Regional Express Australia care a atasat si o imagine a telefonului.

Motivul pentru care s-a produs incidentul nu este cunoscut iar iPhone-ul problematic a fost predat autoritatilor pentru investigatii.

Pentru a va asigura ca nu apar astfel de probleme care pot constitui situatii extrem de riscante la bordul unui aparat aflat in aer, cel mai bine este sa va inchideti telefoanele pe toata durata zborului. Si sa sperati ca nu veti avea parte de soarta nefericitului posesor de iPhone 4 dupa aterizare.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Bateriile litiu-ion

costika
1 decembrie 2011, 12:55

Litiul este un material cu potential exloziv la incarcare/descarcare si din acest motiv orice baterielitiu-ion au un circuit electronic de control al aceteia. Ei , ca orice lucru facut de mana omului, unele circuite se defecteaza: un chinez a murit acum vreun an cand i-a explodat telefonul in buzunaruld e la piept, acum acest telefon ia foc...Nimic special, doar defecte care apar statistic...

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!