HomeStiriMobile › Conspiratia realizarii lui Samsung Galaxy S III

Conspiratia realizarii lui Samsung Galaxy S III

18 iunie 2012 | 10:10
Samsung a dezvaluit detalii din culisele realizarii lui Galaxy S III.
Conspiratia realizarii lui Samsung Galaxy S III
Echipa care a lucrat la cel mai recent smartphone al companiei a avut cu adevarat o viata dubla. Nici prietenii si nici macar membrii familiei nu au avut acces la nici un detaliu legat de telefon. Tot ce a fost legat de S III, inclusiv tehnologia si patentele utilizate au fost... top secret. De fapt, prioritatea la Galaxy S III a fost confidentialitatea.

Laboratorul in care s-a lucrat a fost prevazut cu carduri de acces diferite, cititoare de amprente si tot felul de alte tehnici de securitate, astfel incat doar membrii unei echipe restranse au avut acces. Mai mult, prototipurile erau sigilate in cutii speciale chiar cand erau mutate dintr-o incapere in alta in aceeasi cladire, pentru a evita orice privire curioasa.

Inclusiv livrarile prototipurilor catre parteneri si furnizori din alte tari au fost facute personal, evitandu-se serviciile unei firme de curierat.

Evident, a fost interzisa si fotografierea aparatului, asa ca echipa a trebuit sa il descrie si niciodata nu l-a putut arata. Nici macar schite sau desene alte telefonului nu au putut fi aratate, iar cand a trebuit sa se stabileasca un pret pentru Galaxy S III si sa se procure materialele necesare, un intreg departament s-a bazat doar pe descrierea verbala a celor cativa implicati.

Teoria conspiratiei a mers si mai departe si, pentru a se asigura ca nu vor fi scurgeri de informatii legate de design, au existat trei prototipuri diferite, care au fost dezvoltate in paralel de catre ingineri. Si fiecare prototip trebuia sa fie functional si, evident, ferit de ochii curiosilor.

Echipa a reusit, se pare, intr-un final, sa lanseze pe piata un telefon despre care nu se stia nimic si despre care se banuia foarte putin. Dar lansarea unui astfel de produs pare sa aiba in spate detaliile si recuzita unui adevarat film de spionaj.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!