HomeStiriMobile › Cu doar cateva ore inainte de noul iPhone

Cu doar cateva ore inainte de noul iPhone

4 octombrie 2011 | 10:43
Cele mai asteptate noutati ale momentului sunt, de departe, cele legate de evenimentul organizat de Apple.
Cu doar cateva ore inainte de noul iPhone
Cateva ipoteze care circula deja au reusit sa starneasca imaginatia si sa provoace dezbateri.

In primul rand, se pare ca, odata cu noul iPhone, urmeaza si un serviciu de inchiriere de aplicatii de pe iTunes. Interesant si oarecum de neasteptat, tinand cont ca, pana in prezent, pretul aplicatiilor a fost suficient de rezonabil pentru a permite achizitionarea lor. Daca este adevarat, ne putem astepta la o noua categorie de aplicatii.

O alta noutate importanta este legata de inteligenta artificiala. Da, ati citit corect, este vorba despre un software care are rolul unui asistent personal si care nu numai ca ofera raspunsuri la cautarile utilizatorului, ci se si adapteaza gusturilor si preferintelor acestuia. Daca veti cauta un restaurant, aplicatia va invata ca aveti cateva pe lista neagra, unde nu va place sa va duceri si le va omite in rezultate. Un adevarat asistent personal inteligent care poate schimba in mod fundamental relatia cu smartphone-ul.

Pana la evenimentul lui Apple, trebuie sa va avertizam asupra unui virus care circula pe Internet ascuns in spatele unui e-mail care va anunta lansarea noului iPhone. Ca de fiecare data, hackerii au stiut sa speculeze curiozitatea internautilor.

Oricum, mai este doar foarte putin de asteptat. Aproape ca putem suporta orice.
Citeste mai multe despre: ,
Vasile Damian

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!