HomeStiriMobile › Cumparam in acest an prin SMS produse si servicii de 3,4 milioane euro

Cumparam in acest an prin SMS produse si servicii de 3,4 milioane euro

13 septembrie 2012 | 10:47
Netopia mobilPay, lider local in domeniul microplatilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card, a inregistrat in prima jumatate a acestui an o crestere cu circa 16% a numarului de plati prin SMS, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
Cumparam in acest an prin SMS produse si servicii de 3,4 milioane euro
Astfel, compania a procesat aproximativ 183.000 de tranzactii prin intermediul telefonului in primul semestru din  acest an.

„Pana la finele acestui an mizam pe mentinerea trendului crescator si prognozam ca vom procesa cu 25% mai multe tranzactii prin SMS, comparativ cu 2011, cand am intermediat aproximativ 300.000 de tranzactii”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia.

Desi numarul de tranzactii procesate va creste cu un sfert in acest an, valoarea totala a acestora va urca cu doar 12,5%.

„Astfel, aceasta va creste de la 2,4 milioane de euro la 2,7 milioane de euro, lucru care se datoreaza, in mare parte, cumparaturilor de valori mai mici efectuate de romani in acest an”, a explicat CEO-ul Netopia.

In acelasi timp, in acest an, piata locala de profil va avea o valoare de 3,4 milioane de euro, realizata de circa 470.000 de tranzactii prin mesaje, de aici fiind excluse platile de sub 1 euro de rington-uri, wallpapere etc.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!