HomeStiriMobile › De ziua lor, Vodafone lanseaza pachete pentru copii

De ziua lor, Vodafone lanseaza pachete pentru copii

31 mai 2012 | 12:06
De astazi, parintii pot fi mai aproape de copii, cu noile abonamente dedicate nevoilor de comunicare in familie, Vodafone pentru copii. Daca parintele este deja abonat Vodafone, acesta va primi gratuit convorbiri nelimitate catre noul numar de telefon al copilului.
De ziua lor, Vodafone lanseaza pachete pentru copii
Abonamentul Vodafone Avantaj 6 ofera 1000 de minute sau de SMS-uri in retea, 30 de minute si SMS-uri nationale si 30 de MMS-uri nationale, la numai 6 Euro / luna. Pachetul „Vodafone pentru copii” include un terminal Samsung Star III, disponibil la un pret promotional de 39 Euro, cu Vodafone Avantaj 6 incheiat pe doi ani, in versiunea alba pentru fete, respectiv, neagra pentru baieti. Odata cu telefonul, copiii primesc mai multe cadouri personalizate pentru fete si baieti: casti Disney Princess sau Disney Cars 2, un set de Post-It-uri, un carnetel, un puzzle si o husa pentru telefon.

Cu un design modern si un aspect metalic al ramei, terminalul Samsung Star III incorporeaza functionalitatile unui telefon cu cele ale unui gadget multimedia, prin camera foto de 3,2 Mp, precum si player-ul de muzica incorporat.


Promotional, de Ziua Copilului, in perioada 31 mai – 3 iunie, pachetul pentru copii cu telefonul Samsung Star III este disponibil, la un pret de 29 Euro, cu pachetul Vodafone Avantaj 6 incheiat pe doi ani, atat in magazinele Vodafone si ale partenerilor, cat si la www.vodafone.ro/shop.

Pentru un mai bun control al costurilor, dupa epuizarea minutelor, SMS-urilor si MMS-urilor incluse, convorbiri sau mesaje suplimentare pe parcursul unei luni, parintele poate reincarca abonamentul copilului cu oricare dintre cartelele valorice existente pe piata, iar creditul reincarcat are valabilitate nelimitata.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!