HomeStiriMobile › Deocamdata doar iPhone 4S

Deocamdata doar iPhone 4S

5 octombrie 2011 | 12:05
Fanii Apple mai au de asteptat pana la iPhone 5.
Deocamdata doar iPhone 4S
Deocamdata, compania a prezentat, la mult asteptatul eveniment, iPhone 4S. Nu este anuntul asteptat de toti, dar este totusi o veste buna.

Ce schimbare aduce noul model? Noul chipset A5, procesor dual core, procesor grafic cu doua nuclee, baterie care rezista pana la 8 ore de conversatie, camera foto de 8MP, cu stabilizator de imagine. Transferul de date prin 3G ajunge pana la 14,4 Mbps.

Asa cum va anuntam, asistentul personal Siri este inteligent si util oricarui utilizator care foloseste aplicatie pentru iOS 5.

iOS 5 va fi disponibil pentru upgrade si pentru iPad, iPad2, iPhone 3GS, iPhone 4 si iPod Touch 3 si 4.Inca o veste buna pentru noul iPhone este ca exista o varianta de 64 GB. Pretul va fi variat, in functie de spatiul de stocare: pentru iPhone 4S de 16 GB pretul este de 199 de dolari, pentru 32 GB de 299 de dolari iar pentru varianta de 64 GB, 399 de dolari.

iPhone 4S va fi disponibil pentru SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Japonia si Austrialia din 14 octombrie iar pentru alte tari din 28 octombrie. Mai putin Romania.

Odata cu prezentarea noului model, Tim Cook a anuntat si cateva aplicatii, printre care si Cards, care permite crearea, tiparirea si expedierea unor felicitari, sau Newsstand, destinat organizarii aplicatiilor de mass media. Printre noutati se numara si iCloud care permite accesarea continutului stocat de pe toate dispozitivele Apple.
Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!