HomeStiriMobile › Despre plusurile si minusurile Google Nexus 7

Despre plusurile si minusurile Google Nexus 7

14 noiembrie 2012 | 10:08
Google a realizat un parteneriat cu Asus, colaborare in urma careia cele doua companii au lansat Nexus 7, prima tableta de referinta pentru Android. Despre cum este construita, ce plusuri si minusuri are tableta, puteti citi mai jos.
Despre plusurile si minusurile Google Nexus 7
Nexus 7 are un design placut, materiale de buna calitate si finisaje atent realizate. Formatul mai mic al tabletei, greutatea scazuta si materialul texturat care da impresia ca spatele este imbracat in piele, ofera o priza foarte buna chiar si cu o singura mana. Aluminiul de pe margini incadreaza ecranul din sticla Corning rezistenta la zgarieturi. 

Are o ergonomie foarte buna, asa cum ziceam de la inceput, poate fi foarte usor tinut cu o mana. Are autonomie buna atunci cand vizionezi filme, iar bateria rezista circa 4-5 ore. 

In ceea ce priveste sunetul redat de Nexus 7, daca folositi o pereche de casti, totul e ok. Daca in schimb va bazati pe boxa incorporata, sunetul nu-i nici din cale afara de clar si cu siguranta nu-i destul de puternic.  

De asemenea, tableta are o capacitate cam mica de stocare, care nu poate fi extinsa printr-un card SD, iar speaker-ul nu este extraordinar. Nu este disponibila iesirea HDMI pe portul USB, ceea ce-i pacat fiindca e un mod foarte comod de a reda continut de pe tableta pe un ecran mare de TV. 

Citeste mai multe detalii despre Google Nexus 7 pe EuroGsm.

Review-ul a fost realizat de divizia PhoneGeeks a EuroGsm.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!