HomeStiriMobile › Dual sim ieftin si practic

Dual sim ieftin si practic

14 februarie 2012 | 12:34
Allview a lansat un nou telefon Dual SIM din gama entry - M6 Stark.
Dual sim ieftin si practic
Modelul este prevazut cu mp3 player care reda sunet stereo, radio FM, camera foto, conectivitate la internet prin GPRS si memorie externa de pana la 16 GB. Fiind robust si usor de utilizat datorita meniului intuitiv, M6 Stark este potrivit celor care isi doresc un telefon Dual SIM accesibil ca functionalitate si pret.

    

Terminalul are un design compact cu insertii metalice si vine in doua variante de culoare: negru si alb. Desi este un model entry, acesta dispune de conexiune la internet GPRS prin protocol WAP care ofera acces la pagini de stiri. De asemenea, M6 Stark substituie un MP3 player portabil datorita memorie extinse de pana la 16 GB prin microSD card, care poate stoca peste 5000 de melodii.Suport multimedia al aparatului este completat de conectivitatea prin Bluethooth 2.1 care permite schimbul de fisiere cu alte terminale si de camera foto integrata de 1.3 MP . Fotografiile realizate se pot trimite prin MMS sau Bluetooth.

M6 Stark este disponibil la un pret de 179 lei.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

de unde cumparam: www.avocat-juridic.ro

dcvavocat
23 februarie 2012, 12:30

Buna ziua, Acest aparat permite si sim card Digi mobil (3G)? De unde cumparam acest produs? Multumiri, echipa: www.avocat-juridic.ro

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!