HomeStiriMobile › Explorer, cel mai recent smartphone HTC

Explorer, cel mai recent smartphone HTC

29 septembrie 2011 | 15:13
HTC Explorer este destinat utilizatorilor care adopta in premiera un telefon inteligent.
Explorer, cel mai recent smartphone HTC
Desgin-ul este curbat si compact, iar telefonul dispune de un ecran tactil HVGA de 3,2 inc si o camera foto de 3 MP.

HTC Explorer ofera un ecran de blocare personalizabil care le permite utilizatorilor sa-si aceseze printr-o singura atingere cele mai utilizate aplicatii si continut precum actualizarile din retelele sociale, meteo sau evolutia bursei, toate acestea fiind afisate prin simpla activare a ecranului. Telefonul include si HTC Sens, ceea ce ofera animatii, widget-uri si clipuri video. Ecranul de blocare permite si accesul direct la functiile camerei foto pentru capturarea imediata a momentelor importante. De asemenea, este inclus un nou Smart Dialer, care afiseaza un meniu cu acces rapid one-touch pentru apelarea rapida a contactelor.

Prin widget-ul People se pot urmari update-urile din retelele sociale ale colegilor, prietenilor si ale familiei, care afiseaza aceste informatii intr-un singur flux de discutie, usor de urmarit. De asemenea, se pote trimite rapid mesaje care contin o fotografie, un clip video sau coordonatele unei zone, totul printr-o simpla apasare.

HTC Explorer ofera o experienta completa de navigare web cu support pentru Adobe Flash si este primul din clasa sa cu ecran HVGA, care va permite utilizatorilor sa ruleze aproape toate aplicatiile din Android Market. Predictia Smart URL ofera acces rapid la 100 dintre cele mai populare website-uri, in timp ce corectia automata URL filtreaza navigarea online. Utilizatorii pot face rezervari la restaurant sa se pot conecta la serviciile de asistenta clienti prin simpla apelare a numerelor listate pe orice website. Iar daca a uitat sa printeze harta destinatiei sale, utilizatorul poate accesa adresa si se va afisa in timp real o harta a zonei respective.

Smartphone-ul permite utilizatorului sa acceseze mai multe conturi email personale sau profesionale si sa combine diferite calendare intr-o singura afisare. Intalnirile si programarile din fiecare calendar sunt afisate in diferite culori pentru o mai mare claritate. Invitatiile din Calendar se regasesc intr-un singur tab, permitand gestionarea mai eficienta a timpului. HTC Explorer ofera control complex asupra abonamentului de date si de voce prin noul sistem de monitorizare a consumului care urmareste minutele de convorbire, mesajele si consumul de date, pentru a mentine utilizatorii la curent cu cheltuielile.

HTC Explorer va fi disponibil in principalele piete din zona EMEA si Asia incepand cu trimestrul al patrulea al anului si va veni in variantele de culori Metallic Black, Active Black si Metallic Navi. Utilizatorii  vor avea posibilitatea sa-si personalizeze telefonul HTC Explorer printr-o gama diversificata de carcase, in nuantele Metallic Blue, Metallic Orange, Metallic White si Metallic Purple.

In Romania, telefonul va fi disponibil incepand cu luna noiembrie, la un pret aproximativ de 200 Euro.
Citeste mai multe despre: , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!