HomeStiriMobile › Facebook pregateste lansarea propriului telefon mobil

Facebook pregateste lansarea propriului telefon mobil

22 noiembrie 2011 | 10:01
Oficialii Facebook s-au gandit ca nu ar strica sa aiba propriul telefon mobil gandit sa ofere pasionatilor de socializare online un telefon mobil de conceptie proprie.
Facebook pregateste lansarea propriului telefon mobil
Cum niciodata nu e prea tarziu iar fabricantii de mobile deja s-au saturat sa faca bani de pe urma optiunilor oferite pentru Facebook, compania a anuntat ca mobilul va purta numele Buffy si va fi produs in parteneriat cu HTC.

Asa cum ati ghicit este vorba de fapt de un smartphone ce va rula pe o versiune de Android optimizata pentru Facebook ce va utiliza, evident, HTML 5. Pentru fabricarea lui Facebook s-a oprit la HTC dupa ce a negociat chiar si cu Samsung. Se pare ca smartphone-ul Buffy va vedea lumina zilei intr-o perioada cuprinsa intre 12 si 18 luni.

Facebook spune ca se bazeaza pe cei 350 de milioane de utilizatori activi ce provin din zona telefoniei mobile si ca relatiile dezvoltate de companiei implica peste 470 de operatori mobili la nivel mondial, astfel ca nu isi face nici o grija ca smartphone-ul nu va avea succes.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!