HomeStiriMobile › Galaxy Note de la Samsung, o noua categorie de produs

Galaxy Note de la Samsung, o noua categorie de produs

2 septembrie 2011 | 09:10
Samsung Electronics a anuntat noul smartphone Galaxy Note, dintr-o noua categorie de produse.
Galaxy Note de la Samsung, o noua categorie de produs
Acesta combina, intr-o forma interesanta, un smartphone si o tableta.

Dispozitivul prezinta pentru prima oara in lume cel mai mare display HD Super AMOLED de 5.3inci, cu o rezolutie mare a ecranului care ofera experienta vizuala captivanta. Tehnologia S Pen este combinata cu touchscreen-ul.

De asemenea, ofera un unghi de vizualizare de 180 grade, ceea ce permite ca informatiile sa fie transmise intr-un mod confortabil.

Rezolutia inalta a ecranului asigura vizualizarea confortabila a prezentarilor PowerPoint, paginilor web, noilor aplicatii si e-book-urilor cu scroll si zoom minim. La minimizarea ferestrelor pentru schimbarea paginilor, display-ul Galaxy Note AMOLED HD este suficient de mare pentru a permite impartirea semnificativa a operatiilor pe ecran in cele mai frecvente aplicatii utilizate.

Sistemul de operare este Android 2.3 Gingerbread. Camera principala are 8 MP iar cea secundara 2 MP. Inregistrarea video se face la 1080p@30fps.

Samsung a inclus si Planner S, un instrument profesional, care include si lista de note  calendar; controlul si navigarea sunt intuitive, si ii ajuta pe utilizatori sa-si organizeze in detaliu programul.

S Pen-ul digital incorporat poate fi folosit pentru crearea de schite precise, desene si pentru a nota idei rapid.

Galaxy Note este prevazut cu S Memo, o aplicatie multimedia creata pentru a inregistra toate tipurile de continut realizat de utilizator. Fotografii, inregistrari de voce, text, notite scrise de mana sau desene, toate pot fi stocate prin intermediul unei singure aplicatii si convertite intr-un "memo" pentru a fi editate, adnotate si distribuite.

O functie de print screen le permite utilizatorilor sa capteze orice imagine proiectata de ecran; imaginile capturate pot fi adnotate cu usurinta folosind S Pen-ul inainte de a fi salvate sau distribuite.

Functionalitatea S Pen-ului a fost complet integrata in aplicatiile native Galaxy Note pentru a oferi o experienta de utilizator mai bogata. Utilizatorii vor putea desena si trimite imagini si notite scrise de mana via mesaje text, e-mail si serviciul Samsung ChatON.

Procesorul reste un dual-core de 1,4 GHz si Galaxy Note beneficiaza de conexiuni extreme de rapide HSPA+ si LTE. Astfel, utilizatorii pot vizualiza clipuri video in timp real sau se pot conecta impreuna cu prietenii la platformele de jocuri online.

Samsung imbunatateste capacitatile business de utilizare ale dispozitivului prin parteneriatul cu Juniper Networks. Juniper Pulse SSL VPN ofera acces sigur de la distanta la resursele companiei. SSL VPN permite  marilor companii si furnizorilor de servicii sa raspunda restrictiilor stricte de acces si autorizare, protejand datele companiei prin centralizarea controlului si prin sprijinul eficient acordat utilizatorilor acestui dispozitiv.

Dimensiunile modelului sunt de 146.85 x 82.95 x 9.65 mm. Galaxy Note este disponibil in doua variante, de 16 si respectiv 32 GB, cu posibilitate de marire a spatiului de stocare cu card microSD de pana la 32 GB.
Citeste mai multe despre: , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!