HomeStiriMobile › Galaxy R, smartphone Dual Core de la Samsung

Galaxy R, smartphone Dual Core de la Samsung

28 iulie 2011 | 13:52
Dupa Galaxy S II 4G, Samsung a anuntat si noul telefon Galaxy R, cu dimensiuni de 125 x 66 x 9.5 mm si 131 de grame.
Galaxy R, smartphone Dual Core de la Samsung
Memoria interna este de 8GB cu posibilitate de extindere cu pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD.

Galaxy R are ecran tactil Super Clear LCD de 4,19 inci, jack de 3,5 mm, doua camere foto, dintre care una de 5MP, cu autofocus si LED flash,  procesor Dual Core la 1 GHz, pe care ruleaza un sistem Android 2.3 Gingerbread.  Durata de viata a bateriei merge pana la 9 ore in modul de convorbire si pana la 620 de ore in stand by.

Telefonul include si Samsung Hubs, care permite accesarea Social Hub (combina contactele, calendarul, e-mailul), Music Hub (cu 14 milioane de melodii), Readers Hub (2,3 milioane de carti, 2000 de ziare si 3000 de reviste) si Game Hub.

Galaxy R puncteaza editor de imagini si de document, suport pentru Adobe Flash, serviciile Google integrate, organizator, comenzi vocale si mod predictiv de editare de text.

Pentru orice siguranta, Galaxy R include si functia “Find My Mobile” care permite sa localizeze, sa blocheze de la distanta telefonul si sa activeze istoricul de apeluri in cazul in care acesta este furat.

Exista o singura varianta de culoare, cea neagra. Galaxy R va fi disponibil din aceasta luna in Europa si, ulterior, in Asia. Nu se cunosc detalii despre pret deocamdata.
Citeste mai multe despre: , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!