HomeStiriMobile › Galaxy S trece la Advance

Galaxy S trece la Advance

1 februarie 2012 | 11:43
Samsung Electronics a anuntat un nou smartphone, Samsung Galaxy S Advance
Galaxy S trece la Advance
Smartphone-ul are un procesor dual core de 1.0 GHz si conectivitate HSPA 14.4 Mbps, un ecran Super AMOLED de 4 inci, o camera principala de 5MP si una secundara de 1,3MP. Memoria interna este in doua variante, de 8 sau 16 GB, cu posibilitate de extindere de pana la 32GB prin intermediul unui card microSD

Sistemul de operare este Android Gingerbread iar utilizatorii au la dispozitie Samsung Hubs si ChatON. Music Hub ofera o experienta deplina de stocare a muzicii cu acces la peste 11 milioane de melodii si posibilitatea ca fiecare utilizator sa-si personalizeze catalogul muzical. Readers Hub ofera acces la peste 2,3 milioane de e-book-uri, 3.500 de reviste si 200 de cotidiene; in timp ce reteaua popular Game Hub ofera acces la mii de jocuri, completate de fluxuri de stiri despre jocuri.

Platforma de comunicare Samsung ChatON conecteaza toti utilizatorii de smartphone-uri intr-o singura comunitate folosind numere de telefon in loc de nume de utilizator si parole, garanteaza mesagerie instanta, chat de grup si impartasire de continut in formate diverse – imagini, video, contacte, calendar – cu scopul de a face trimiterea si primirea mesajelor mai simpla si mai intuitiva ca niciodata.

Galaxy S Advance are, de asemenea, si serviciul Find My Mobile, un sistem de management unic pentru telefoanele pierdute, care asigura securitatea datelor criptate in cazul pierderii acestora, si le permite utilizatorilor sa-si detecteze telefonul direct de pe internet sau chiar sa stearga datele din telefon de la departare.

Smartphone-ul va fi disponibil in Rusia incepand cu luna februarie, si apoi va fi introdus treptat in CIS, Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est si Sud-Vest, America Latina si China.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!