HomeStiriMobile › Garmin a lansat GPS-ul Montana

Garmin a lansat GPS-ul Montana

20 iunie 2011 | 15:12
Garmin a lansat Montana, un GPS handheld ce dispune de un design robust cu multiple optiuni de montare, durabilitate marita a bateriei, optiuni de orientare duala a ecranului si suport pentru o gama larga de produse de cartografiere Garmin.
Garmin a lansat GPS-ul Montana
Montana dispune de un altimetru barometric pentru masurarea altitudinii si are abilitatea de a previzualiza ruta folosind un model global de elevatie. Busola in 3 axe afiseaza directia de parcurs chiar si in repaus. Ecranul tactil, rezistent la apa si lizibil in bataia puternica a soarelui are o dimensiune de 4 inch (10,2 cm), iar fotografiile de 5 megapixeli captate de camera foto cu autofocus de pe modelele 650 si 650t sunt afisate in culori vii.

“Montana a fost conceput pentru pasionatii de drumetii, cei care cauta aventura cu orice pret,” a precizat Dan Bartel, vice presedinte pe vanzari globale in cadrul Garmin. “Am creat un dispozitiv care sa satisfaca toate nevoile legate de orientare ale aventurierilor, fie ca au apucat pe un drum off-road, fie pe un drum lin sau s-au aventurat pe apa. Pentru navigatia maritima, traversand tara in automobilul 4x4, sau chiar primind indicatii vocale in drum spre cel mai apropiat mall, Montana dispune de flexibilitate si de compatibilitatea cartografica care te insoteste cu succes pana la destinatie.”
 Capabilitatile suportului de montare si cartografia din City Navigator permit obtinerea de indicatii vocale pas cu pas, la fel si pentru suportul pentru bicicleta sau ATV. Daca alegi sa te plimbi pe jos, conecteaza castile la jack-ul audio de 3,5 mm al dispozitivului Montana pentru a asculta directiile vocale.

Din punct de vedere al cartografierii, Montana dispune de vaste harti topo, pentru mare si drumuri, marca Garmin. Dispune de aplicatiile BirdsEye™ Select si de imaginile furnizate de Birdseye Satellite care permit descarcarea de imagini din satelit direct pe dispozitiv. Iar cand conectezi Montana la calculatorul personal, poti folosi oricare din aceste harti cu BaseCamp, software-ul gratuit marca Garmin ce ajuta la planificarea si revizitarea calatoriilor in detaliu.

Montana ofera doua solutii pentru a mentine dispozitivul incarcat in timpul calatoriilor de lunga durata sau alte aventuri outdoor.


Garmin Montana va fi disponibil in trei modele: 600 va detine harta de baza a lumii; 650 va dispune de harta de baza a lumii si camera foto de 5 megapixeli; Garmin Montana 650t va fi dotat cu harta de baza a lumii, cartografiere topo Euro 100k si camera foto de 5 megapixeli.

Garmin Montana 600 va avea un pret recomandat de 499 Euro, modelul Montana 650 un pret de 599 Euro iar modelul Montana 650t un pret de 650 Euro.
Citeste mai multe despre: , , ,
DEFAULT SYSTEM

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!