HomeStiriMobile › Google a lansat navigarea cu Google Maps pentru mobile

Google a lansat navigarea cu Google Maps pentru mobile

28 iunie 2011 | 09:57
Google anunta disponibilitatea in Romania a serviciului de Navigare cu Google Maps (Beta) pentru terminale mobile cu Android 1.6 sau mai recent.
Google a lansat navigarea cu Google Maps pentru mobile
Navigarea este o aplicatie gratuita integrata in Google Maps, care functioneaza ca sistem de navigare prin GPS, oferind indicatii de orientare cu ghidare vocala. Navigarea foloseste conexiunea de internet a telefonului mobil, pentru a oferi cele mai recente harti sau informatii despre companii, restaurante, cafenele etc, de pe ruta dorita.


Nu va trebui niciodata sa achizitionati sau sa faceti actualizari ale hartilor, deoarece veti avea acces intotdeauna la cea mai recenta versiune a Google Maps. Totodata, aveti posibilitatea de a vizualiza in diferite modalitati ruta pe care va deplasati, atat de la nivel stradal cat si din aer.

Navigarea cu Google Maps este o aplicatie gandita sa functioneze ca un echipament GSP conectat la internet, cu urmatoarele functionalitati:

  • Street View – Vizualizati ruta suprapusa peste imaginile la nivel stradal din modul Street View. Serviciul de navigare comuta automat pe modul Street View cand va apropiati de destinatie;

  • Vizualizare din satelit – Vizualizati ruta suprapusa peste imaginile din satelit in relief 3D;

  • Cautarea se face similar cu cea de pe Google Maps – nu trebuie sa stiti adresa. Puteti scrie numele unui companii (de exemplu: Cafeneaua X) sau un tip de companie (de exemplu: restaurant chinezesc), exact cum procedati la cautarile Google.

  • Cautare de-a lungul rutei – cautati orice companie de-a lungul rutei parcurse, sau activati straturile predefinite, cum ar fi benzinarii sau restaurante.

Pentru a beneficia de Navigare cu Google Maps, descarcati din Android Market cea mai noua versiune de Google Maps pentru telefonul mobil Android 1.6+.

Citeste mai multe despre: , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!