HomeStiriMobile › HTC anunta Titan II, primul Windows Phone compatibil in retelele 4G

HTC anunta Titan II, primul Windows Phone compatibil in retelele 4G

16 ianuarie 2012 | 11:19
In cadrul evenimentului CES International 2012, HTC HTC Titan II, primul Windows Phone al companiei compatibil cu retelele 4G LTE. Smartphone-ul, care va fi disponibil in lunile urmatoare, vine cu cel mai mare ecran dintre telefoanele care ruleaza sistemul de operare Windows, o camera digitala de 16 megapixeli si transfer de date la viteza 4G LTE.
HTC anunta Titan II, primul Windows Phone compatibil in retelele 4G

HTC Titan II este echipat cu un ecran super LCD tactil capacitiv cu diagonala de 4,7 inch, pentru o experienta de vizualizare optimizata pentru filme, jocuri, fotografii sau videclipuri. HTC Titan II ofera acces simplu si rapid la cele mai recente filme si programe TV prin intermediul HTC Watch si acces la jocuri, oriunde s-ar afla, prin intermediul Xbox LIVE.

HTC Titan II are o camera de 16 megapixeli cu obiectiv superangular, autofocus, blit dual LED, funcție de reducere a efectului de ochi rosii, stabilizator de imagine, senzor foto cu iluminare din spate si un buton fizic declanșator. Prin toate aceste atribute, smartphone-ul devine o alternativa viabila pentru camerele digitale compacte. HTC Titan II include o multitudine de functii dezvoltate de HTC pentru o captura mai buna a imaginilor intr-o varietate de conditii; de exemplu, capturi panoramice pentru surprinderea peisajelor sau capturi in rafala pentru fotografii de actiune. De asemenea, smartphone-ul permite inregistrarea video la calitate HD 720p cu ajutorul camerei foto principale precum si video chat mobil prin intermediul Wi-Fi si al camerei frontale de 1,3 megapixeli.

Accesul la reteaua rapida 4G LTE combinat cu procesorul Qualcomm Snapdragon S2 de 1,5 GHz ii permite telefonului HTC Titan II sa ofere in cele mai bune condiții navigare online, streaming multimedia si download. Acest smartphone vine dotat cu o baterie litiu ion de 1.730 mAh pentru a sustine experienta mobila intr-una dintre cele mai rapide retele 4G LTE.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!