HomeStiriMobile › HTC ChaCha, smartphone-ul de socializare de la Orange

HTC ChaCha, smartphone-ul de socializare de la Orange

28 iunie 2011 | 16:38
Orange Romania a lansat in exclusivitate smartphone-ul HTC ChaCha care permite accesarea rapida a contului de Facebook prin intermediul unui buton dedicat.
HTC ChaCha, smartphone-ul de socializare de la Orange
HTC ChaCha este disponibil in exclusivitate la Orange incepand de la 49 euro (TVA inclus). Oferta este valabila pana la 31 august 2011 impreuna cu un abonament nou Pantera 20 si o optiune My Smartphone incepand de la 5 euro, pe o perioada contractuala de 2 ani.

HTC ChaCha este prevazut cu toate caracteristicile necesare pentru a simplifica accesul la reteaua sociala. Printr-o singura apasare a butonului dedicat, utilizatorii pot publica ce doresc: link, status, inregistrare video, etc. Mai mult, butonul Facebook se lumineaza in momentul in care exista posibilitatea de a posta continut: odata cu accesarea unei poze, scrierea unui mesaj ce poate fi actualizat ca status etc.

Noul HTC utilizeaza versiunea Android 2.3.3. si permite sincronizarea telefonului cu informatiile disponibile pe Facebook. In momentul in care se initiaza un apel catre un prieten cu care utilizatorul este conectat si pe Facebook, pe ecran apar statusul, fotografia de profil si notificarea apropierii zilei de nastere a acestuia. Cu HTC ChaCha toate conturile de email instalate pe telefon sunt imbinate intr-un singur inbox, iar mesajele si conversatiile Facebook sunt integrate in telefon si apar in cadrul aceluiasi inbox, alaturi de conversatiile traditionale. In plus, utilizatorii pot naviga simultan pe mai multe pagini prin ferestrele multiple ale browserului.

Smartphone-ul este dotat cu tastatura completa QWERTY si cu un ecran tactil de 2,6 inchi in format landscape. Are doua camere foto, una de 5 MP cu autofocus, plasata pe partea din spate a telefonului si una frontala care filmeaza la calitate VGA. Astfel, se pot realiza inregistrari in high definition sau video conferinte cu prietenii.
Citeste mai multe despre: , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!