HomeStiriMobile › iOS 6 declara razboi total lui Android

iOS 6 declara razboi total lui Android

12 iunie 2012 | 10:00
Apple a anuntat schimbarile din noul iOS 6 si vestile sunt foarte proaste pentru Google.
iOS 6 declara razboi total lui Android
Noul sistem de operare pentru platformele mobile va avea integrat un serviciu propriu de harti iar Facebook va putea fi mult mai accesibil decat reteaua de socializare a lui Google.

Toti cei care vor dori sa utilizeze Google Maps vor trebui sa isi descarce si instaleze aplicatia, ceea ce pentru Google se traduce in pierderi importante din publicitatea pe platformele mobile.

In plus, Facebook va fi integrat in noul sistem de operare, ceea ce va face conectarea la Google Plus un pic mai putin dezirabila. Din nou, o lovitura pentru Google, care acorda o importanta majora retelei sale de socializare in planurile de viitor. In plus, utilizatorii de Facebook isi vor putea actualiza statusul si vor putea da like vorbind direct cu telefonul.

Razboiul pare a fi total intre cele doua companii. Apple va folosi in noul iOS Yelp Inc. si OpenTable Inc, in defavoarea lui lui Zagat, serviciul de review-uri a lui Google.

Se pare ca Apple va ramane in continuare fidel declaratiei de razboi a lui Steve Jobs si desi expertii sunt de acord ca exista slabe sanse de a ingropa Android, Apple are mare grija sa taie orice venit pentru Google din directia lor.

"Razboiul termonuclear", asa cum l-a numit Steve Jobs inainte de a muri, declarat lui Google continua.

Google este asteptat sa dea replica la sfarsitul lui iunie, cand isi va prezenta cele mai recente dezvoltari pe platforma Android.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!