HomeStiriMobile › iPhone 5: 4 octombrie

iPhone 5: 4 octombrie

22 septembrie 2011 | 10:17
Teoretic, aceasta este data la care Pamantul sta pe loc si incepe sa se miste in sens invers.
iPhone 5: 4 octombrie
Practic, este data probabila la care am putea face cunostinta cu noul iPhone 5. Sau, daca este sa ne luam dupa zvonurile existente, cu doua noi iPhone-uri.

Chiar Al Gore, fostul vicepresedinte SUA a sustinut, in cursul unei intalniri din Africa de Sud, ca "noi iPhone-uri vor aparea luna viitoare". Iar daca nu stiati, Al Gore este si director in consiliul de administratie Apple, ceea ce inseamna ca este una dintre cele mai credibile surse de informatii pana in acest moment. Cei mai pesimisti sustin insa ca este vorba de versiuni diferite ale aceluiasi model (culori diferite, diferite capacitati de memorie). Evident, Gore nu a oferit detalii suplimentare, care sa lamureasca.

Cert este ca All Things Digital sustine ca pe 4 octombrie Tim Cook, noul CEO Apple, va prezenta noul iPhone.

Sursa nu este, evident, dezvaluita, dar publicatia sustine ca este una familiara cu subiectul. Apple intentioneaza sa organizeze un eveniment pe 4 octombrie iar marea provocare pentru companie acum este sa faca produsul disponibil pe piata in cateva saptamani de la prezentare.

Daca va fi sau nu 4 octombrie, ramane de vazut. Cert este ca asteptarea e mai usoara, acum, cand exista o data, chiar si necofirmata.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!