HomeStiriMobile › iPhone 6 pentru 2012 cu modificari majore

iPhone 6 pentru 2012 cu modificari majore

7 iulie 2011 | 09:26
Nici nu am apucat sa il vedem iPhone 5, ca deja s-a aflat ca Apple planuieste schimbari majore la viitorul... iPhone 6.
iPhone 6 pentru 2012 cu modificari majore
Se pare ca, daca iPhone 5 e asteptat in aceasta toamna, numarul 6 va fi prezentat in 2012. Printre schimbarile importante se numara si o camera de 8 MP, iar in privinta dimensiunilor se promite un telefon mai mic si mai usor. Exista chiar afirmatii ca viitorul iPhone din 2012 va avea si o metoda noua de reincarcare.

Pentru cei care viseaza la un iPhone dar la un pret mai mic, exista, de asemenea, vesti bune. Ne putem astepta la un iPhone fara contract la doar 349 de dolari undeva spre sfarsitul acestui an. Ca intotdeauna insa in cazul smartphone-ului de la Apple, cineva afirma si altii infirma, sustinand ca Apple nu are nici un interes sa scoata pe piata un telefon mai ieftin in viitorul apropiat.
Citeste mai multe despre: ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

iPhone....

s1d3k1ck
7 iulie 2011, 19:36

Nici nu am apucat sa strang bani pt iPhone 1 ca vor sa scoata si 6 :|. Dupa ce ca sunt scumpe , ni le baga pe gat. Apple la TV, pe net, in ziare, la radio, peste tot. Cu alte cuvinte, daca nu (ai orice produs) Apple esti un zero, esti ignorat, si am intalnit persoane care pe cei care nu isi permit de exemplu un iPhone, cum sunt eu, ii trateaza de parca ar le-ar fi inferiori :| de la ce vine i (iPhone) si de ce e mic, ca la multe Apple (iMac, iPod...)

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!