HomeStiriMobile › Ispitele verii de la Vodafone

Ispitele verii de la Vodafone

16 iunie 2011 | 14:20
Ce e mai placut decat o surpriza de la un operator de telefonie mobile? Evident, mai multe surprize.
Ispitele verii de la Vodafone
Luna iunie pare a fi de bun augur, pentru ca Vodafone nu se dezminte si incinge vara cu oferte pentru toti. Fie ca aveti cartela, calatoriti in Europa, sunteti in cautare de un abonament de companie care sa includa si transfer de date sau vreti un smartphone de top, Vodafone va face o propunere.

Vodafone – smartphone

Vodafone lanseaza in premiera pe piata romaneasca noul smartphone HTC Sensation, terminal ce integreaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, 2.3, cu noua interfata HTC Sense 3.0.

„In premiera in  Romania, utilizatorii Vodafone pot achizitiona de acum HTC Sensation, cel mai performant smartphone al momentului din portofoliul HTC. Telefonul imbina tehnologia de ultima ora cu o interfata ce ofera acces la multiple resurse de divertisment si aplicatii multimedia. Puterea procesorului dual-core de 1,2 GHz si capacitatea de a sustine o navigare la viteze de pana la 7,2 Mbps sunt puse astfel in valoare de avantajele retelei Vodafone: cea mai mare acoperire broadband, pentru 90% din populatia tarii, precum si cele mai bune performante pentru serviciile de date mobile ”, a declarat Iuliana Rebegea,  Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

“Ne bucuram sa lansam pe piata din Romania noul HTC Sensation, cel mai recent dispozitiv care demonstreaza ca smartphone-urile au evoluat catre stadiul de mini-centre de divertisment. HTC Sensation imbina puterea procesorului dual-core cu internetul de mare viteza furnizat de Vodafone, astfel incat utilizatorii au garantata o experienta cursiva de navigare. Speram ca prin aceasta lansare sa le demonstram din nou utilizatorilor din Romania ca lucram in permanenta pentru oferirea de noi functii si inovatii care imbunatatesc experienta mobila”, a declarat Dimitris Vathis, Director de vanzari, HTC SEE.

Telefonul este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Atat noii utilizatori Vodafone, cat si clientii existenti pot achizitiona noul HTC Sensation la preturi pornind de la 139 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 1500 si Internet pe Mobil 1GB pentru o perioada contractuala de 2 ani.

Smartphone-ul HTC Sensation functioneaza cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,2 GHz, care faciliteaza redarea graficii complexe si rapiditatea in adresarea comenzilor. Ecranul generos al device-ului, de 4,3 inci, ofera o rezolutie qHD.

Carcasa de aluminiu inglobeaza o camera cu senzor de 8 megapixeli, capabila sa inregistreze Full HD, la 1080p, cu sunet full stereo, cu o frecventa de 30 de cadre pe secunda.

Cea mai recenta interfata HTC Sense 3.0 vine in completarea design-ului smartphone-ului Sensation, oferind noi functii si capacitati. HTC Sense transforma lockscreen-ul, in timp real, intr-o fereastra catre cele mai importante informatii si continut, precum actualizarile din Social Media, fotografii, actualizari meteo sau ale activitatilor la bursa, toate acestea fiind vizualizate prin simpla aprindere a ecranului. In plus, noul lockscreen devine un portal personalizabil, prin care utilizatorii pot accesa rapid cele mai utilizate functii, precum lansarea unui apel de voce, trimiterea unui email, fotografierea rapida, toate plecand de la acelasi gest cu care se deblocheaza telefonul.


Vodafone – cartela

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala, ce include beneficii duble pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Din 15 iunie, toti clientii care fac o reincarcare de minim 5 Euro primesc bonus o perioada dubla de valabilitate a creditului.

De asemenea, utilizatorii primesc de acum trafic dublu de date inclus. Astfel, extraoptiunea Internet 24h valabila timp de o zi, va include, de acum, 150 MB, pentru 0,75 Euro credit. Mai mult, si traficul inclus pentru extraoptiunea Internet pe mobil 50 MB se dubleaza, ajungand la 100 MB, pentru 2 Euro credit.

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc in continuare bonus convorbiri nelimitate in grupul de prieteni la reincarcarile de minim 5 euro credit. De asemenea, ramane valabila extraoptiunea promotionala ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, alaturi de 75 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale, pentru 5 Euro credit pe luna.

Conceptul de comunicare pentru campania Cartela Vodafone continua cu Maximia TV, sub sloganul “Sa fie dublu!”. Cele trei personaje trec de acum la “productii mai serioase”, adaptand replici si secvente din filme celebre pentru a transmite beneficiile noii oferte utilizatorilor Cartelei Vodafone.


Vodafone – business

Companiile care opteaza pentru serviciul Vodafone Office Connect au la dispozitie trei planuri tarifare, care ofera conexiune securizata la Internet, la viteze superioare, trafic de date nelimitat si tarife foarte avantajoase pentru apelurile catre orice retea nationala, mobila sau fixa. Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Vodafone Office Connect 12 GB si Vodafone Office Connect 20 GB  incheiate pe o perioada de doi ani.

Serviciul Vodafone Office Connect utilizeaza un dispozitiv de tip plug-and-play la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, oferind acces la Internet, la viteze de download de pana la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul permite si conectarea unui telefon fix. In plus, odata cu activarea serviciului Vodafone Office Connect, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se pot conecta orice dispozitive mobile, incluzand laptop-uri, tablete sau smartphone-uri.

Vodafone Office Connect 5GB are un abonament lunar de 9 euro, trafic inclus de 5GB, 200 de minute de convorbiri catre Vodafone mobil si retele fixe, 50 de minute internationale, tarif 0 in grup (fix si mobil), 2 centi/ minut pentru retele fixe, 4 centi/ minut pentru Vodafone mobil si 7 centi/ minut pentru alte retele mobile. (Tarifele pentru convorbiri si trafic de date nu includ TVA.)

Vodafone Office Connect 12GB are un abonament lunar de 14 euro, trafic inclus de 12GB, 400 de minute de convorbiri catre Vodafone mobil si retele fixe, 50 de minute internationale, tarif 0 in grup (fix si mobil), 1,5 centi/ minut pentru retele fixe, 4 centi/ minut pentru Vodafone mobil si 7 centi/ minut pentru alte retele mobile. (Tarifele pentru convorbiri si trafic de date nu includ TVA.)

Vodafone Office Connect 20GB are un abonament lunar de 22 euro, trafic inclus de 20GB, 600 de minute de convorbiri catre Vodafone mobil si retele fixe, 50 de minute internationale, tarif 0 in grup (fix si mobil), 1,5 centi/ minut pentru retele fixe, 3 centi/ minut pentru Vodafone mobil si 7 centi/ minut pentru alte retele mobile. (Tarifele pentru convorbiri si trafic de date nu includ TVA.)


Vodafone – roaming

Vodafone Romania anunta reducerea tarifelor standard de roaming Vodafone World pentru serviciile de voce in tarile Uniunii Europene, conform normelor Comisiei Europene.

Clientii Vodafone Romania vor beneficia de noile tarife pentru apelurile efectuate si pentru apelurile primite in statele membre ale Uniunii Europene si in tarile din Spatiul Economic European (EEA) – Islanda, Liechtenstein si Norvegia, precum si in Elvetia, incepand din 17 iunie.

Astfel, atat abonatii Vodafone, cat si utilizatorii Cartelei Vodafone care calatoresc in state membre ale Uniunii Europene, in EEA, precum si in Elvetia vor beneficia de urmatoarele tarife de roaming, prin serviciul Vodafone World:  0,35 Euro / minut pentru un apel efectuat catre orice destinatie din Uniunea Europeana, EEA si Elvetia, fata de 0,39 Euro in prezent; 0,11 Euro / minut pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene, EEA si Elvetiei, fata de 0,15 Euro, tariful existent (Tarifele mentionate nu includ TVA).

Pentru apelurile in roaming cu o durata mai mare, clientii Vodafone Romania au la dispozitie optiunea Vodafone Passport, prin care acestia pot vorbi la tarifele standard nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel.
Citeste mai multe despre: , , , , , , , , , , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!