HomeStiriMobile › Link2mobile de la Gigaset conecteaza reteaua fixa si reteaua mobila

Link2mobile de la Gigaset conecteaza reteaua fixa si reteaua mobila

22 iunie 2011 | 09:38
Gigaset Communications introduce o noua functie prin care telefoanele mobile pot fi conectate la un sistem de comunicatie fixa.
Link2mobile de la Gigaset conecteaza reteaua fixa si reteaua mobila
Functia link2mobile este instalata pe Gigaset DX600A, DX800A si DL500A, trei noi telefoane pentru locuinta, pentru biroul de acasa sau pentru firmele mici cu pana la patru angajati. Noua functie integreaza telefoanele mobile intr-un sistem de telefonie prin intermediul functiei Bluetooth, permitand astfel telefoanelor din reteaua fixa sa preia apeluri de pe un telefonul mobil si sa efectueze apeluri prin reteaua GSM.

Odata setata conexiunea Bluetooth intre telefonul mobil si dispozitivul de telefonie fixa, utilizatorii nu trebuie decat sa apese o tasta pentru a reconecta telefonul mobil la telefonul de birou, spre exemplu, cand se reintorc de la intalnirile de afaceri. Ca si avantaje: utilizatorii pot prelua si efectua apeluri folosind un singur telefon Gigaset, pot incarca telefonul mobil si pot gasi cel mai potrivit spatiu pentru acesta, mai ales in cazul in care exista probleme cu semnalul. La noul echipament Gigaset pot fi inregistrate pana la 6 receptoare suplimentare, oferindu-se astfel maxima mobilitate utilizatorului, atat acasa cat si la birou. Distanta de operare este de 50 metri in interior si 300 metri exterior.

Toate contactele personale si profesionale pot fi sincronizate si actualizate permanent intre telefoane si PC, prin intermediul softului QuickSync. Adresele de pe telefonul mobil pot fi importate pe Vcard prin Bluetooth. Exista spatiu disponibil pentru 500 de contacte pentru care pot fi stocate poze individuale. Toate cele trei telefoane pot fi conectate la PC prin intermediul retelei LAN si pot beneficia gratuit de informatiile puse la dispozitia utilizatorilor pe site-ul www.gigaset.net. Serviciul permite accesarea informatiilor online din Pagini Aurii, utilizatorii putand sa caute numele oricarui apelant dupa numarul de telefon afisat pe display-ul telefonului, in cazul in care acesta nu se regaseste in lista de contacte. Printre celelate servicii suplimentare oferite se numara: prognoza meteo, notificare prin e-mail, servicii RSS si altele. Ultimele variante soft pot fi accesate tot prin intermediul acestui link.

In timp ce Gigaset DL500A este proiectat pentru conectarea la reteaua de telefonie fixa analogica, Gigaset DX600A suporta ISDN. Gigaset DX800A este un model multifunctional care ofera conectivitate prin reteaua fixa, analogica si prin ISDN, precum si VoIP cu sase conturi SIP. Se poate beneficia astfel de zece numere ISDN si MSN, o conexiune GSM si pana la sase conturi SIP, totalizand 17 numere pe care dispozitivul le poate administra cu usurinta. Ca rezultat, pot fi preluate 4 apeluri simultan – doua prin ISDN si doua prin IP – printr-o conexiune obisnuita DSL/ISDN. Toate cele trei modele beneficieaza de functia link2mobile, prin care telefoanele mobile pot fi integrate prin Bluetooth si conectate la PC prin Ethernet. Telefonul DX800A isdn este echipat cu un al doilea port Ethernet, prin care PC-ul si telefonul pot fi conectate la modem doar printr-un cablu. DX600A si DX800A au si port special pentru fax. Toate cele trei modele au robot telefonic, care poate fi configurat individual.

Functia link2mobile este preinstalata pe noile telefoane Gigaset DL500A si DX800A si pe noul DX600A fabricat dupa luna septembrie 2010.
Citeste mai multe despre: , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!