HomeStiriMobile › Mii de fani s-au aliniat, din nou, in fata magazinelor Apple

Mii de fani s-au aliniat, din nou, in fata magazinelor Apple

14 octombrie 2011 | 12:11
Prima zi de vanzari de iPhone 4S este clar cel mai mare succes al companiei de pana acum.
Mii de fani s-au aliniat, din nou, in fata magazinelor Apple
Nimic nou. De fapt, exista o singura diferenta, totusi: multi fani il cumpara ca un omagiu adus lui Steve Jobs.

Fie din acest motiv, fie pentru ca vor noul iPhone, cert este ca mii de fani s-au aliniat in fata magazinelor din Statele Unite si Japonia, asteptand cuminti sa puna mana pe cel mai ravnit produs al momentului.

Compania a anuntat ca a primit un milion de precomenzi pentru iPhone 4S in doar 24 de ore, depasindu-se recordul initial de 600.000 stabilit la lansarea lui iPhone 4.

Printre primii cinci doritori de iPhone care s-au aliniat in fata magazinului din Los Gatos s-a numarat si co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, intervievat de postul TV NBC11 . Acesta a declarat ca intentioneaza sa ramana peste noapte in fata magazinului si sa pastreze legatura pe Internet cu fanii. Ceea ce este o dovada in plus ca iPhone inseamna deja o stare, nu doar un produs. Sa ai iPhone nu inseamna sa utilizezi un smartphone de top cu touchscreen, ci sa intri in lumea creata de Steve Jobs; sa astepti ore intregi la coada in fata magazinelor (cand numai ideea de a sta la coada ne poate stresa pe noi, romanii) a devenit o onoare, un tribut, o dovada de apartenenta si una dintre cele mai "cool" atitudini si actiuni sociale.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!