HomeStiriMobile › Milioane de precomenzi la Samsung Galaxy S III

Milioane de precomenzi la Samsung Galaxy S III

18 mai 2012 | 10:46
Un director executiv de la Samsung, care a preferat sa isi pastreze anonimatul, a dezvaluit presei ca exista deja aproximativ 9 milioane de precomenzi la Samsung Galaxy S III.
Milioane de precomenzi la Samsung Galaxy S III
Pana pe 29 mai, cand primul S III va fi vandut in Germania, mai este destul timp insa, suficient ca numarul sa creasca. Fabrica Samsung produce cinci milioane de telefoane pe luna, functionand la capacitate maxima.

Peste 100 de operatori mobili din intreaga lume au anuntat intentia de a introduce noul Galaxy S III in oferta comerciala.

Smartphone-ul este disponibil si in oferta principalilor operatori mobili din Romania. La Orange este disponibil, deocamdata, prin comanda online, urmand ca din 30 mai telefonul sa poata fi cumparat si din magazine. Pretul de pornire este de la 299 de euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15, cu un contract de 2 ani.

La Vodafone, telefonul este disponibil de astazi la precomenzi, livrarea facandu-se incepand cu 1 iunie, in ordinea comenzilor. Pretul de pornire este de 279 de euro, cu Mega 25 Internet pe Mobil pentru 2 ani sau la 629 de euro, pret fara conectare. Preturile includ TVA.

Cosmote are in oferta smartphone-ul la un pret de 2729 lei, cu precomanda prin magazinul Germanos.

In online-ul autohton, Samsung Galaxy S III poate fi comercializat, fara contract, la un pret incepand cu 2549 de lei si care poate urca pana la 2999 de lei.
Citeste mai multe despre: , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!