HomeStiriMobile › mobilPay introduce optiunea de portofel electronic

mobilPay introduce optiunea de portofel electronic

1 noiembrie 2012 | 18:00
Netopia mobilPay, unul dintre principalii jucatori locali in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil si procesator de plati online prin card, testeaza impreuna cu cativa dintre partenerii sai un feature in platforma mobilPay, denumit e-wallet.
mobilPay introduce optiunea de portofel electronic

Prin acest serviciu suplimentar, care functioneaza asemenea unui portofel virtual, plata online se poate face intr-un mod sigur si usor.

“Portofelul digital reprezinta un feature menit sa usureze viata utilizatorilor care, pentru a realiza o plata online, nu vor mai fi nevoiti sa introduca toate datele cardului pe un site. Practic, informatiile necesare platii vor fi pastrate securizat intr-un seif electronic, iar acestia, cu ajutorul e-wallet-ului, vor putea face plata la orice comerciant mobilPay fara sa isi mai introduca datele de pe card”, a explicat Antonio Eram, CEO Netopia.

De asemenea, e-wallet-ul de la mobilPay face posibila plata online oricand, chiar daca utilizatorul detine mai multe carduri si nu le are in momentul in care vrea sa realizeze o tranzactie sau nu stie informatiile de pe acestea.

“Folosirea unui e-wallet are si o serie de avantaje, printre care se numara securitatea suplimentara caracteristica acestui sistem de plata online, precum si flexibilitatea si usurinta”, a adaugat Antonio Eram.

Sursa foto: http://blog.iliumsoft.com


Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!