HomeStiriMobile › Nexus Prime, smartphone-ul care loveste in iPhone 4S direct

Nexus Prime, smartphone-ul care loveste in iPhone 4S direct

13 octombrie 2011 | 11:43
Doar pentru ca Samsung si Google au decis amanarea lansarii lui Nexus Prime pana la sfarsitul lunii noiembrie, asta nu inseamna ca piata nu este plina de zvonuri. Majoritatea specialistilor sunt de parere ca smartphone-ul celor de la Samsung va lovi direct in produsul lansat zilele acestea de Apple, iPhone 4S.
Nexus Prime, smartphone-ul care loveste in iPhone 4S direct
Pe ce se bazeaza majoritatea zbonurilor care incearca sa confirme acest lucru? Pe faptul ca Nexus Prime va dispune de un procesor mult mai puternic, de o autonomie mult mai mare a bateriei dar si de modul in care acest telefon va fi lansat pe piata.

Sistemul de operare ales pentru Nexus Prime se pare ca este Android 4.0 Cream Sandwich Ice iar procesorul va fi unul dual-core la 1.2 Ghz sau 1.5 GHz, ceea ce face din Prime un competitor foarte performant daca tinem cont de faptul ca procesorul A5 800 Mhz cu care vine echipat iPhone 4S este mai slab.


In ceea ce priveste autonomia, Samsung a incercat o multime de combinatii pentru a gasi echilibrul perfect intre durata de viata a bateriei si ecranul generos de 720p ales pentru acest terminal.

Nu in ultimul rand, modul de lansare a telefonului a fost tinuta secret pana in prezent, informatiile din piata fiind acelea ca nici un retailer nu dispune de exclusivitate la vanzarea lui Nexus Prime.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!