HomeStiriMobile › Noile tarife Vodafone pentru navigarea pe Internet de pe mobil

Noile tarife Vodafone pentru navigarea pe Internet de pe mobil

1 iulie 2011 | 00:11
Vodafone a anuntat noi planuri tarifare pentru serviciile de date pe mobil, valabile incepand de astazi.
Noile tarife Vodafone pentru navigarea pe Internet de pe mobil
Astfel, optiunea Internet pe mobil 50 MB ofera utilizatorilor cu nevoi ocazionale de browsing acces la Internet si e-mail, pentru 2 Euro / luna, fara perioada contractuala. Mai mult, utilizatorii care semneaza un contract cu durata de 12 luni, pot alege aceasta optiune pentru 1,5 Euro / luna.

Clientii Vodafone pot alege si optiunea Internet pe mobil 250 MB  pentru un tarif lunar de 4 Euro, fara perioada contractuala. Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 12 luni, costul optiunii scade la 3 Euro / luna.

Pentru clientii cu nevoi extinse de browsing, optiunea Internet pe mobil 500 MB  este disponibila pentru 7 Euro/luna, fara perioada contractuala. De asemenea, tariful optiunii este de 5,5 Euro / luna pentru contractele incheiate pe o durata de 12 luni.

In plus, Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor si optiunea Internet pe mobil 1GB, la un tarif lunar de 12 Euro. Costul optiunii devine 9 Euro / luna pentru abonamentele cu durata de 12 luni.

Abonatii serviciilor Vodafone pot alege astfel optiunea care le acopera cel mai bine nevoile de comunicare online, pentru descarcare de aplicatii, streaming, jocuri, videoclipuri sau acces la continutul din portalul Vodafone live!.  
Citeste mai multe despre: ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

tarife

alex47
1 iulie 2011, 23:24

Merita 2 euro /luna ................ buna afacere :D

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!