HomeStiriMobile › Nokia 800: Primele imagini cu un smartphone Windows Phone 7

Nokia 800: Primele imagini cu un smartphone Windows Phone 7

13 octombrie 2011 | 10:46
Se pare ca Nokia se tine de cuvant si va lansa pana la sfarsitul acestui an primul smartphone care ruleaza pe Windows Phone 7.
Nokia 800: Primele imagini cu un smartphone Windows Phone 7
Zguduita de o reorganizare profunda, compania finlandeza lucreaza in mare secret la primul telefon ce va rula pe Windows Phone 7 si isi pune toate sperantele de supravietuire pe aceasta noua generatie de terminale. Cu toate acestea, o serie de fotografii spion au inceput sa circule pe internet cu referire la campania de publicitate pentru Nokia 800, primul dispozitiv al companiei care va rula pe Windows Phone 7.


Nu ne este clar daca asa zisele „fotografii spion” nu cumva fac parte dintr-o strategie de marketing mai elaborata insa stim cu siguranta ca oficialii finlandezi au renuntat definitiv la productia de telefoane clasice pentru Europa, acestia fiind convinsi ca in viitorul apropiat cumparatorii nu vor vrea sa achizitioneze altceva decat smartphone-uri, incercand astfel sa revina pe piata in aceasta categorie deja stapanita autoritar de Apple si Samsung.

Pana la momentul lansarii noului telefon puteti sa va delectati cu imaginile lui Nokia 800 care au inceput sa se raspandeasca „accidental” in aceasta dimineata.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!