HomeStiriMobile › Nokia 808 PureView, un telefon cu o camera de 41 megapixeli

Nokia 808 PureView, un telefon cu o camera de 41 megapixeli

5 noiembrie 2012 | 12:05
PureView 808 este un telefon care ar putea satiface cerintele oricarui tip de utilizator, avand un ecran AMOLED de 4 inch si curburi destul de bine definite.
Nokia 808 PureView, un telefon cu o camera de 41 megapixeli
Ecranul Nokia 808 PureView este un AMOLED ClearBlack de 4 inch, un ecran care se vede chiar excelent fata de alte modele de pe piata, un ecran care ar putea concura usor cu ecranul gigantului S3. Culorile sunt foarte vii, contrastul este unul foarte placut iar unghiurile de vizibilitate sunt excelente.

Camera telefonului este de 41 de megapixeli cu inregistrare full HD 1080p si lentile Carl Zeiss, acestea fiind singurele motive pentru care cineva ar deveni interesat de acest telefon si motivul pentru care a atras atat de mult atentia utilizatorilor de gadgeturi.

Nokia 808 are o multime de posibilitati de conectare, incepand cu cele de baza cum ar fi conectivitatea quad band GSM/GPRS/EDGE si conectivitatea 3G cu HSDPA (14.4 Mb/s) si HSUPA (5.76 Mb/s) la care se adauga bluetooth 3.0 cu A2DP, wi-fi b/g/n, cu suport DLNA precum si tehnologia Usb-On-The-GO cu care ai posibilitatea, printr-un adaptor sa citesti stick-uri usb sau orice device cu memorie flash. 

Citeste mai multe detalii despre Nokia 808 PureView pe EuroGsm.

Review-ul a fost realizat de divizia PhoneGeeks a EuroGsm.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!