HomeStiriMobile › Nokia a lansat oficial in Romania Lumia 800

Nokia a lansat oficial in Romania Lumia 800

4 aprilie 2012 | 10:45
Lumia 800 este perceput pe piata ca si salvatorul Nokia in razboiul cu tranzitia catre telefoane inteligente. Lansat in noiembrie 2011, Lumia 800 a fost prezentat oficial si in Romania ieri seara.
Nokia a lansat oficial in Romania Lumia 800
Desi smartphone-ul nu a reusit sa ia ochii cumparatorilor asa cum au reusit concurenti sai mult mai cunoscuti precum iPhone sau Galaxy S, acesta se prezinta cu un sistem de operare Windows Phone foarte placut utilizarii si cateva caracteristi tehnice de luat in seama.

Procesorul single core la 1,4 Ghz pare a fi insuficient in comparatie cu ce ofera in ultimul timp concurenta, insa in tandem cu Windows Phone acesta ruleaza orice aplicatie pe ecranul de 3,7 inch (800x480p) cu suprafata protectoare Gorilla Glass.

Revenind la evenimentul de aseara, pentru lansarea Lumia 800 au venit special in romania oficialii companiei finlandeze: Alberto Matrone vicepresedinte Nokia pentru Europa Centrala si de Est si Marcus Storkel, noul general manager Nokia Romania.

Desi nu s-a anuntat pretul cu care Lumia 800 va aparea la raft, este de asteptat ca cel putin unul dintre operatorii de telefonie sa isi anunte oferta comerciala astazi.

De asemenea, cei doi oficiali au confirmat faptul ca Nokia Lumia 710, cel de al doilea terminal cu Windows Phone, va fi lansat oficial pe piata autohtona pe 20 aprilie.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!