HomeStiriMobile › Nokia Maps pentru telefoanele cu Windows Phone in cateva zile

Nokia Maps pentru telefoanele cu Windows Phone in cateva zile

3 noiembrie 2011 | 10:34
Unul dintre serviciile de baza mentionate in februarie, cand Nokia si Microsoft au anuntat parteneriatul lor a fost integrarea de Nokia Maps in Windows Phone fara suport de voce pentru navigare.
Nokia Maps pentru telefoanele cu Windows Phone in cateva zile

In urma parteneriatului, Nokia Maps nu mai este o aplicatie distribuita exclusiv pe telefoanele Nokia. Astfel, utilizatorii de HTC, Samsung etc, si alte dispozitive Windows Mobile vor putea descarca aplicatia de pe Marketplace Winfows Phone in urmatoarele saptamani gratis.

Diferenta dintre Nokia Drive si celelalte sisteme de navigare fiind acelea ca aplicatia celor de la Nokia nu are suport de voce pentru navigare iar hartile sunt offline, ceea ce inseamna ca in Bucuresti ar putea fi o problema la viteza cu care se schimba sensurile sau se blocheaza strazile pentru reparatii.


In schimb, aplicatia va putea oferii anumite POI-uri ce fac referinta la 25 de locatii din vecinatatea locului in care va aflati, harti detaliate din satelit atat 2D cat si 3D si posibilitatea de a fixa destinatii preferate pe ecranul de pornire.


Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!