HomeStiriMobile › Noul BlackBerry Bold 9900 disponibil la Orange

Noul BlackBerry Bold 9900 disponibil la Orange

6 septembrie 2011 | 15:22
Orange este primul operator din Romania care lanseaza noul BlackBerry Bold 9900. Desi clientii Orange vor putea initia comenzi incepand de astazi pentru noul telefon, acesta va fi disponibil in magazinele operatorului abia din 19 septembrie.
Noul BlackBerry Bold 9900 disponibil la Orange
BlackBerry Bold 9900 este cel mai subtire BlackBerry de pana acum (10,5mm) care imbina modelul de tastatura QWERTY cu un ecran tactil de inalta rezolutie. Smartphone-ul este prevazut cu un browser mai rapid si cu sistemul de operare BlackBerry 7 OS care beneficiaza de o noua interfata – Liquid Graphics – pentru o claritate de exceptie a clipurilor video si animatiilor. Noul smartphone de la RIM ofera functii multimedia avansate, multiple aplicatii de social media si cautare universala cu activare vocala (Universal Search). In plus, noul Bold a fost conceput cu suport pentru NFC (Near Filed Communication), tehnologie care permite functionalitati avansate, precum conectarea la accesorii cu NFC sau citirea etichetelor SmartPosters fara a accesa alte aplicatii dedicate.

Telefonul beneficiaza de finisajele caracteristice liniei Bold: exterior lucios, cadru neted din otel inoxidabil si carcasa stralucitoare cu insertii de sticla.

BlackBerry Bold 9900 este disponibil la Orange incepand de la 299 euro (TVA inclus). Oferta este valabila impreuna cu un abonament nou Pantera 20 pe doi ani si optiunea BlackBerry 15 ce include un trafic de 500 MB/luna.

Citeste mai multe despre:
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!