HomeStiriMobile › Noul iPhone 5 va utiliza „metalul lichid”

Noul iPhone 5 va utiliza „metalul lichid”

27 aprilie 2012 | 10:42
Noul iPhone de la Apple va fi mult mai subtire si multumita aliajului hi-tech din care va fi construit, cunoscut fiind ca si "metalul lichid". Conform Dailymail, respectivul aliaj are aceeasi consistenta ca si sticla la atingere insa este foarte dur si rezista la zgarieturi.
Noul iPhone 5 va utiliza „metalul lichid”
Este drept ca nu este decat un zvon, insa stim cu totii ca orice informatie „neoficiala” are un sambure de adevar. In ceea ce priveste folosirea „metalului lichid” in constructia iPhone 5, analistii se declara siguri de aceasta, singura lor nemultumire fiind aceea ca implementarea noi tehnlologii amana lansarea noului gadget Apple abia pentru luna octombie.


De asemenea, primele modele le vom putea admira in toata splendoarea lor in iunie la Conferinta Apple Worldwide Developers, mai ales ca designul este deja finalizat. Aliajul denumit popular „metal lichid” este realizat printr-un proces de „injectare” a plasticului cu zinconiu, titan, niochel si cupru, amestecul rezultand o suprafata exterioara neteda cu aspect ... lichid.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!